ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!



Σε μια πολύ ωραία και αισιόδοξη ατμόσφαιρα έγινε η παρουσία της ομάδας του ΑΟ ΘΗΒΑ για την σεζόν 2014-2015 στο ξενοδοχείο <<ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ>> . Ο πρόεδρος του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάσης Βυλλιώτης έθεσε τον στόχο της νέας χρονιάς που είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική αναφέρθηκε σε όλες τις εργασίες που έχουν γίνει στον αγωνιστικό χώρο με έξοδα του Δ.Σ. και παρουσίασε τους μέχρι τώρα χορηγούς της ομάδας που είναι: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΑΚ ENERGY ΚΑΙ ΒΡ ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ.  
ΠΑΥΛΟΥ-ΘΑΝΑΣΟΥ
Ο προπονητής Τάκης Πλατής είπε ότι θα προσπαθήσει να φτιάξει μια ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο αφού η διοίκηση δεν του χάλασε χατίρι σε ότι ζήτησε. Στάθηκε δε ότι πρέπει να γυρίσει ο κόσμος φόβητρο του ΑΟ ΘΗΒΑ ενώ εκθείασε το γραφείο τύπου της ομάδας για την πολύ καλή δουλειά που κάνει.
Ο αρχηγός της ομάδας Αλέκος Ανυφαντής είπε ότι θα είμαστε μια οικογένεια και θα δώσουμε τα πάντα για να επιτύχουμε τους στόχους μας και έκανε και αυτός κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.
Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ Γιώργος Θανάσου έκανε μια αναδρομή στα τρία τελευταία χρόνια για το τι έχει γίνει στην ομάδα αγωνιστικά και την δουλειά που έκανε ο Δημήτρης Μπούτσικος και ο πρώην πρόεδρος νυν αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Χαλβατζής για στηθεί η ομάδα από την αρχή.
Οι υπεύθυνοι του γραφείου τύπου Σύλλας Παύλου και Γιώργος Θανάσου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον Ανέστη Τσακίρογλου αθλητικό συντάκτη του SENTRA FM και της εφημερίδας GOAL για την παρουσία του και τον Δημήτρη Σοβατζή που ήταν ο συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης και φυσικά ευχαριστούμε όλους τους δημοσιογράφους που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.
ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ-ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστεί θερμά τον Στέλιο Περγαντή και παλαίμαχο άσσο της ομάδας Δημήτρη Τσακανίκα ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου << ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ>> για την παραχώρηση της αίθουσας. Ενώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Τάκη Μπότση προπονητή τερματοφυλάκων του ΑΟ ΘΗΒΑ για το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα και τους καλεσμένους δημοσιογράφους στην ταβέρνα του <<ΤΑΧΙΦΑΓΕΙΟΝ>> που βρίσκεται στο Τάχι Θηβών.
Την Δευτέρα και ώρα 18:30 στο δημοτικό στάδιο Θήβας θα γίνει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!         



Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος