ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΝΤΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;


Δημοσιεύθηκε: 15 Νοεμβρίου 2016
ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  OFI - PAS GIANINA
Κι όμως υπάρχει κινητοποίηση για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων αυτό το σαββατοκύριακο.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί το πόρισμα της πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα που όπως όλα δείχνουν ήταν εμπρησμός, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης φέρεται έτοιμος να σφυρίξει… σέντρα αυτό το σαββατοκύριακο.
Ο επιτετραμμένος της FIFA για τα ελληνικά θέματα κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς ήδη προχωράει στελέχωση της ΚΕΔ. Όπως ήδη γράψαμε ο εκλεκτός του Κύπριου παράγοντα για το πόστο του αρχιδιαιτητή είναι ο Γιώργος Ψυχομάνης και εντός των επόμενων ωρών θα έχουν βρεθεί και τα δύο άλλα μέλη της επιτροπής.
Θυμίζουμε ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων βασίστηκε στο περιστατικό της οικίας Μπίκα, όμως, πλέον είναι ξεκάθαρο πως οι εξαγγελίες της Διοικούσας πάνε… περίπατο. Κι αυτό διότι το πόρισμα κατά 99% θα δείξει κακόβουλη ενέργεια (άρα εμπρησμός). Στην ανακοίνωση περί της αναστολής των πρωταθλημάτων αναφερόταν πως η Διοικούσα θα επανεξετάσει τη στάση της. Κι όμως στην ΕΠΟ μαζί με τον Κουτσοκούμνη ετοιμάζονται να βρουν ένα πολύ καλό επιχείρημα για να στείλουν τις ομάδες στη σέντρα άμεσα σαν να μη συνέβη τίποτα.

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος