ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΟ ΘΗΒΑ!

Αύριο Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσει ο ΑΟ ΘΗΒΑ για το Άργος όπου στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τον Παναργειακό στο Δημοτικό στάδιο Άργους. Η προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί και οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Λάμπρου είναι αποφασισμένη να κάνουν τα πάντα ώστε να επιτύχουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Ο Γιώργος Λάμπρου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νίκο Αργυρίου διότι συμπλήρωσε κάρτες καθώς και τους Σπανό, Δέδε και Κοτωρό που είναι τραυματίες.
Η ομάδα του Παναργειακού προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί της Παναχαϊκής και έχει την ψυχολογία στα ύψη ενώ τα προβλήματα που την ταλάνιζαν κατά το πρόσφατο παρελθόν τα έχει αφήσει πίσω της. Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους η Θήβα για σκαρφαλώσει κι άλλο στην βαθμολογία αφού στόχος είμαι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται ενώ ο Παναργειακός για να ξεφύγει κι άλλο από την τελευταία θέση από την οποία ξεκόλλησε την προηγουμένη εβδομάδα.
Στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Θήβα οι ομάδες είχαν έρθει 2-2 ενώ στις τελευταίες επισκέψεις ο ΑΟ ΘΗΒΑ έχει γνωρίσει δύο ήττες με 2-1 2010-2011 και 3-2 2011-2012, το παιχνίδι της περιόδου 2010-2011 έχει γίνει ίδια ημερομηνία με το αυριανό 5 Μαρτίου ενώ για το παιχνίδι της περιόδου 2011-2012 δύο παίχτες του Παναργειακού φορούσαν την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ πρόκειται για τον Καλογέρη και τον Παναγιωτόπουλο ο οποίος στο τότε παιχνίδι είχε σκοραρει τα δύο γκολ του ΑΟ ΘΗΒΑ.    

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος